web
counter

BEFFEN, KUTJE LIKKEN

Beffen of ook wel oraal bevredigen genoemd, is het zoenen en likken van de vagina van een vrouw. Met je tong en lippen streel je de clitoris en binnenste schaamlippen van de vrouw. Dit is een heel intiem en teder gebeuren en de meeste vrouwen raken hier erg opgewonden van.

Omdat een vrouw vaak wat meer tijd nodig heeft om opgewonden te raken is beffen een goed middel als voorspel. Duik niet gelijk tussen haar benen maar begin heel geleidelijk met het kussen van haar nek en zak langzaam af naar haar meest intieme plekje. Goed uitgevoerd kan beffen erg erotisch zijn voor beide.

Synoniemen voor beffen zijn o.a. kutje likken, aan de postzegel likken, aan de rosbief snuffelen, beffen, bever eten, broodje rosbief nemen, flaphappen, greppeltje likken, kutjelikken, kutlikken, likken als Lassie, met je bek in`t natte gras liggen (Amsterdams), met je neus in de bosjes en de tong in de sloot, minetten (Limburgs en Vlaams), preutlikken, pruimlikken, de sloot vullen, tapijt happen, tongracen, een visje happen/eten, vlaflippen, vlinderen, vrouwelijkevoorhuidvoenzen, wijwaterke, een zoute snor halen, zure mossel eten

MELD JE NU AAN